Neler yeni

Hoşgeldiniz YazılımcıAbi - Bilgi Paylaşım Platformu

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel habercinizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsiz, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru sor

Topluluğumuzdan Sorular Sorun ve Yanıtları Alın

Cevap

Soruları Yanıtlayın ve Konunuzda Uzman Olun

İletişim Personeli

Uzmanlarımız Sorularınızı Yanıtlamaya Hazır

GÜNCEL Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ Joyeuse ] MIUI 11.0.2 Android 10 Turkey Fastboot Rom

LocationTR Çevrimdışı

LocationTR

Kurucu
Yönetici
23 Ocak 2023
183
130
28
dark-age-800x445.jpg

Xiaomi redmi note 9 pro Joyeuse Model cihazlar’da yazılımla karşılaşılabilen sorunlar , güncelleme ve Flash işlemi gerektiren durumlarda kullanılan Xiaomi Fastboot rom konumuzda. Cihazınızın Bootloader Kilidi mutlaka açık olmalıdır.

Not : Xiaomi redmi note 9 Pro Joyeuse cihazlarınız için kullanacağınız yazılım Turkey Stable MIUI 11.0.2 olarak geçmektedir , uygun cihaza yüklediğinizden emin olun

Not 2 : Cihazınızda Mi hesabı ve google hesabı varsa yazılım yüklemesi sonrası isteyebilir şifrelerini hatırlayın.

Nasıl uygulanır ?​

1. Adım Cihazınızı Fastboot moda alın [ Ses kısma ve power tuşları ile ]
  2. Adım Cihazınızı sağlam bir kabloyla bilgisayara bağlayın [ aygıt yöneticisinden kontrol edin ]
  3. Adım İndirdiğiniz yazılımı yerel disk C yada D ana dizinine kopyalayın
  4. Adım İndirdiğiniz yazılımı Mi flash tool aracılığı ile seçin ve sol alt kısımdaki Clean all butonuna mutlaka tıklayın
  5. Adım yazılım yüklemeyi başlatın işlem bu kadar videolu anlatım alt kısımda.

Videolu anlatım

İndirme bağlantıları​

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8