- 23 Ocak 2023
- 183
- 130
- 28
Merhabalar , Yazılım güncelleme işlemleri sonrasında yazılım uyumsuzlukları ve yanlış seçimler sonrası Xiaomi cihazlarımız bazen Bootloop ve Deathboot hatalarını vermekte ve bazen çözmek oldukça zor olmaktadır. Genellikle yazılım esnasında susan cihazlar özellikle yeni model cihazlarda EMMC arıza vermemekte olup sadece yanlış işlem uygulandığı için erişim sağlanamamaktadır.
Telefon yazılımı işi yapan çoğu kişinin bildiği gibi UFI Auth [Yetkili ] işlemlerde bir numara olarak görülmektedir. Dünyanın her kısmında sürekli kullanılmakta olan uygulama sayesinde Bir çok çökmüş cihaz kredili sistem ile ayağa kaldırılmaktadır. UFI Dongle'i canlı desteğe ulaşarak satın alabilirsiniz.
Deathboot dosyamızı SP Flash ile flashlayarak Note 8 Pro cihazımızı Deathboot modundan kurtarabilirsiniz.
1.Adım Cihazınızı kapatın ve Ses yükseltme power'a basarak Fastboot mod'a alın [ Olmuyor ise Meta mod ile deneyin yakında konu anlatımı olacak]
2.Adım Kablonuzu bağlayın ve sp flash tool'u açın
3.Adım İlgili dosyayı seçin ve yüklemeyi başlatın
Cihazımız Deathboot'tan kurtuldu
Ek not : Yazılımcıların Tercihi UFI
Telefon yazılımı işi yapan çoğu kişinin bildiği gibi UFI Auth [Yetkili ] işlemlerde bir numara olarak görülmektedir. Dünyanın her kısmında sürekli kullanılmakta olan uygulama sayesinde Bir çok çökmüş cihaz kredili sistem ile ayağa kaldırılmaktadır. UFI Dongle'i canlı desteğe ulaşarak satın alabilirsiniz.
Deatboot File
Deathboot dosyamızı SP Flash ile flashlayarak Note 8 Pro cihazımızı Deathboot modundan kurtarabilirsiniz.
Nasıl Uygulanır ?
1.Adım Cihazınızı kapatın ve Ses yükseltme power'a basarak Fastboot mod'a alın [ Olmuyor ise Meta mod ile deneyin yakında konu anlatımı olacak]
2.Adım Kablonuzu bağlayın ve sp flash tool'u açın
3.Adım İlgili dosyayı seçin ve yüklemeyi başlatın
Cihazımız Deathboot'tan kurtuldu